Neem je afmetingen bij de hand

Van productie tot verzending, onze uitgebreide selectie binnenzonwering voldoen zeker aan al je wensen.

HOUTEN JALOEZIEËN
WAVE-IN LAMELLEN
LAMELLEN
VOUWGORDIJNEN
ROLGORDIJNEN
DUO-ROLGORDIJNEN
SILHOUETTE
JALOEZIEËN

Deko-idee

Houten jaloezieën

Kies je ladderband
meer info

Bediening

Zowel openen, sluiten als kantelen met één ketting
meer info

Vergelijkbare producten

HULP NODIG?

Wil je montageservice?

Als je de gordijnen die je hebt besteld wilt laten monteren, kun je een afspraak maken met ons deskundige team.

HETE VERKOOP TOT 70%

0 days 00 hr 00 min 00 sc
We houden van wat we doen

Hoe maak ik een bestelling?

Elke bestelling is speciaal voor ons. Omdat het arbeid en herinneringen bevat.

1. Kies product

Voer de pagina in van het product dat u nodig hebt.

2. Personaliseer

Selecteer productfuncties op basis van uw behoeften.

3. Betaling

Voltooi je betaling door je adresgegevens in te voeren.

4. Productie

Je bestelling wordt verzonden nadat deze is geproduceerd in ons atelier.

Gordijnen Bergen op Zoom

Deco-rex Bergen op Zoom biedt een enorm assortiment gordijnen, zonwering, rolluiken en buitenoplossingen voor uw ruimte. Gordijnen Bergen op Zoom kunnen met u samenwerken om een zo persoonlijk mogelijke oplossing op maat te bieden.

Met al de verschillende stijlen is er zeker iets voor elke smaak, van effen blokkleuren tot heldere, opvallende patronen, gordijnen Bergen op Zoom kunnen u helpen het gewenste resultaat te bereiken!

Functioneel gezien zijn raambekleding erop gericht u te helpen de hoeveelheid licht, warmte of koelte in uw ruimte te beheersen. U kunt echter ook raamdecoratie overwegen, zoals verticale jaloezieën of rolgordijnen voor privacy, dubbele rolgordijnen voor multifunctionele functies, verduisteringsgordijnen als gedempt licht de voorkeur heeft of om ongemak veroorzaakt door fel licht 's nachts te voorkomen. Paneelglijdende jaloezieën kunnen een gevoel van hoogte geven met hun elegante uiterlijk.

Bergen op Zoom Deco-rex kan op maat gemaakte producten aanbieden met materialen in verschillende stijlen, kleuren en texturen, passend bij de uitstraling van uw woning of bedrijfsruimte. Gordijnen Bergen op Zoom zorgen er ook voor dat we niet alleen rekening houden met functionele vereisten, maar ook met individuele smaken, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een oplossing krijgt die past bij uw wensen.

Onze teamleden hebben een schat aan ervaring en streven ernaar service van hoge kwaliteit te bieden met aandacht voor detail, zodat zij kunnen helpen een indrukwekkend visueel statement te maken voor uw project, of het nu om een woning of een commercieel project gaat! Gordijnen Bergen op Zoom kunnen helpen bij ontwerpconcepten, zorgen voor een soepel proces van begin tot oplevering en werken rechtstreeks samen met bouwers en projectmanagers voor extra gemoedsrust.

Het vinden van de perfecte raambekleding voor uw huis kan vaak een lastig proces zijn. Er zijn zoveel opties beschikbaar en het is gemakkelijk om overweldigd te raken! Daarom zal gordijnen Bergen op Zoom u door het ontwerp- en selectieproces begeleiden met hun uitgebreide ervaring en branchekennis, en kunnen ze ook één-op-één advies en persoonlijke service bieden.

Raambekleding is een uitstekende manier om uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Door raamafdekkingen toe te voegen, voorkomt u dat er warmte ontsnapt en vermindert u dus de hoeveelheid energie die u nodig heeft voor verwarming! Raambekledingsinstallaties kunnen de CO2-uitstoot van een woning aanzienlijk verlagen, wat een belangrijke factor is in onze wereld. Een groot deel van onze ecologische voetafdruk wordt veroorzaakt door de energie die we in en rond huizen gebruiken, wat betekent dat het een enorme impact heeft op onze planeet. Door de juiste raambekleding te kiezen, kunt u vandaag nog actie ondernemen! De grote hoeveelheden glas uit uw ramen zorgen ervoor dat de warmte kan ontsnappen, waardoor er meer verwarmingsbrandstof nodig is om de temperatuur binnenin constant te houden.

Bij het inrichten van uw woning, kantoorruimte of bedrijfspand kan het vaak overweldigend zijn wat u met uw ramen moet doen. Laat Deco-rex Bergen op Zoom die overweldiging wegnemen door u door ons proces te leiden om uw functionele vereisten, uw persoonlijke smaak en uw bestaande infrastructuur te bepalen, om u vervolgens de perfecte oplossing te bieden! Wat u ook zoekt in een raambekleding, wij helpen u bij het bepalen van de beste opties voor de perfecte oplossing.

Dus, gordijnen Bergen op Zoom? Vergelijk en koop de kwaliteitsgordijnen online van Deco-rex Bergen op Zoom

Bezoek ons op Carnotstraat 87, 2060 Antwerpen, of bel +32(0)3 235 15 13