Onze werking

De specialist van ’t stad voor gordijnen op maat!

Onze werking

1
Opmeting

2

Confectioneren


3

Bezoek aan Decorex


4

Levering & plaatsing
Image
Image
Image
Image
  Image
  Stap 1

  De opmeting

  Alles begint met een correcte opmeting. Decorex verzorgt met plezier de opmeting bij jou thuis.

  Je kan er ook voor kiezen om zelf op te meten. We geven graag enkele meetinstructies mee die helpen om foutloos te werk te gaan:

  Meten bij montage ‘in de dag’
  Bij montage ‘in de dag’ wordt de raamdecoratie opgehangen in het kozijn of tussen de wanden. Het voordeel hiervan is dat de raamdecoratie mooi aansluit op het kozijn of de wanden. Een bijkomend voordeel is dat het beter isoleert.

  • Breedte meten bij montage ‘in de dag’*: meet de breedte van het kozijn bovenin, middenin en onderin (op drie plaatsen dus). En bestel voor de kleinst gemeten (breedte)maat min 1 cm!
  • Hoogte meten bij montage ‘in de dag’: meet de hoogte van het kozijn zowel aan de linker- als de rechterkant. Bestel voor de hoogst gemeten (hoogte)maat.

  Meten bij montage ‘op de dag’
  Bij montage ‘op de dag’ wordt de raamdecoratie opgehangen voor het kozijn, op de muur of tegen de deur. Het voordeel hiervan is dat het raam groter lijkt en het minder flaterende kozijnen en muren verbergt.

  • Breedte meten bij montage ‘op de dag’: meet de breedte, inclusief de gewenste overlapping. Je kunt de gewenste overlap zelf bepalen. Ons advies is om 5 cm per kant extra te meten. Bijvoorbeeld: Het kozijn is 75 cm breed en je wilt 5 cm overlap aan beide kanten. Kies dan voor een product van 85 cm. Houd er eveneens rekening mee dat de stof soms smaller is dan het totale systeem.

  Hoogte meten bij montage ‘op de dag’: meet de hoogte, inclusief de eventueel gewenste overlapping.

  Stap 2

  Bezoek aan Decorex

  Is alles correct opgemeten? Kom dan langs bij Decorex en kies je favoriete stof uit meer dan 1000 soorten gordijnen en overgordijnen die we in stock hebben! Op die manier hebben we zeer korte levertermijnen. Naast onze uitgebreide stock, hebben we ook gordijnen van verschillende bekende merken op bestelling.

  Uiteraard helpen we jou met het maken van de juiste keuze volgens persoonlijke smaak en wensen.

  Image
  Image
  Image
  Image
  Stap 3

  Confectie

  Nadat je je keuze hebt gemaakt, gaan wij in ons atelier aan de slag om jouw droomgordijnen te confectioneren. Wij zorgen voor een perfecte afwerking!
  Stap 4

  Bezoek aan Levering & Plaatsing

  Zodra jouw gordijnen klaar zijn, brengen we jou op de hoogte.

  De plaatsing kan je overlaten aan ons Decorex-team indien je koos voor onze meetservice. Als je de opmetingen zelf hebt gedaan, dien je de plaatsing ook zelf op te nemen.

  Image
  Image

  Gordijnen Service

  Sinds 2000
  Decorex komt bij jou thuis alles deskundig opmeten
  Maak een afspraak of kom langs in onze winkel
  Afspraak maken!